Fem Mediona

Degut a la situació del COVID-19, la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona es farà en un format diferent.

Com és farà?

1) IDEA GENERAL: Reproducció online en aquest web de la Mostra amb la presència d’expositors, cates guiades, activitats vàries, sortejos i molta cervesa, per suposat. Es planteja com un espai web molt dinàmic on l’assistent pot participar en múltiples vessants, fins i tot simultàniament.

2) ON ES CELEBRA: Arreu! Des de a casa molts de nosaltres però també a les pròpies fàbriques fent un “portes obertes”, als bars, a les botigues, als brewpubs,… allà on estigui permès i sempre

respectant les mesures de la fase de desconfinament de cada regió. Anirem veient pas a pas com evoluciona tot plegat… però no ens trauran celebrar Mediona!!

3) EXPOSITORS I CERVESES PRESENTADES : Trobeu el llistat de les cerveseres convidades amb info de la cervesera i links a la seva web. Us animem que prepareu la Mostra d’enguany comprant cervesa a les seves webs, la millor forma de recolzar les vostres cerveseres preferides i el sector en general. Moltes tenen packs especials, presenten edicions per la mostra… feu-li una ullada!

4) CONNEXIONS EN DIRECTE I XAT: Al llarg del dia connectarem amb diferents tastos, concerts i espais cervesers que estaran ‘Fent Mediona’. Estigueu atents als IG-Live!! També hi ha unes sales de xats on mantenir l’esperit de la Mostra i passar-se tot el dia xerrant entre amants de la cervesa artesana. Passeu-hi!

5) LA GRAN RIFA CERVESERA: Totes les cerveseres han col·laborat aportant lots de les seves cerveses. Compra tiquets per la rifa que s’anirà fent al llarg del dia. La venda de tiquets serveix per cobrir despeses de l’organització de la Mostra.

6) TASTOS GUIATS: Al llarg del dia, diferents cerveseres organitzaran tastos guiats de les seves cerveses que s’hauran pogut adquirir abans per tal de dur-ho a terme. No et deixis d’apuntar!!

Per a més informació