Tast de cerveses

Dimecres 16 de maig amb l’excusa de fer un tast de les cerveses Satan de Bèlgica per opinar quina escollíem per entrar dins de la carta de cerveses de la Bar/Cafeteria de l’Ateneu, la cosa es va animar i gràcies a l’amic Bernat Dàmaso, el tast va augmentar fins a les 10 cerveses.

El tast va començar per la Franceska d’Art Cervesers, una Stream Pilsner amb “dry hopping“. La segona vas ser de Basqueland Brewing Project amb col·laboració amb els Noruecs Nogne, la Kveik, cervesa de baixa graduació a l’estil noruec. Vam continuar amb l’Indiana, una altra d’Art Cervesers, una IPA Catalana com l’anomenen ells feta amb garrofa.
La quarta provinent d’Astúries, la Goma 2 de Caleya, és una IPA que va agradar molt. Sense deixar les IPA‘s, continuem amb la Imparable de Basqueland Brewing Project. Per a la sisena ens desplacem a Sitges i tastem la Llucifer de La Sitgetana, una Red Rye Ipa, una Ipa de sègol.


Aquí vam fer un punt i a part per anar cap a Bèlgica, on les quatre últimes eren d’allà. La Omer, una típica Strong Ale bèlga i després les tres de Satan, la Satan Gold, Satan Red i la Satan Black.Després de fer el tast, tocava sopar una mica, que bona falta en feia. Més endavant vindran més tastos, ja que ens van quedar ganes de fer-ne més.

Salut i Cervesa!